Razvan Vasile – Life and Succes Coach

Razvan Vasile Logo

Eveniment Premium: Mindset Mastery

Descoperă cheia pentru a atinge succesul!

Vino alături de Răzvan Vasile, fondator Mindset Mastery şi al singurei academii de MBA din România, pentru a performa în toate domeniile esenţiale ale vieţii: mental, financiar, carieră, familial, fizic şi spiritual. Adevărata împlinire începe din interiorul tău!

Agenda zilei și structura evenimentului

Începem la ora 13:00 și încheiem la ora 19:00, cu o pauză de masă. Participând la acest eveniment din data de 11 noiembrie, vei explora în profunzime funcționarea mentalității TALE și vei descoperi incredibila putere pe care o deții, aceea de a-ți modela realitatea. MINDSET MASTERY este o analiză profundă a modului în care funcționează sistemul nostru creier-corp. Acest program se bazează pe neuro-ştiinţă, programarea neuro-lingvistică, metoda DeMartini, legile Universale, filozofie, fizică și biologie pentru a elimina distragerile mentale care ne încetinesc.

SCHIMBARE DE PERSPECTIVĂ

Înțelegeți puterea mentalității voastre și transformați-vă de la o mentalitate fixă la o mentalitate de creștere, deblocându-vă potențialul pentru succes.

CLARITATE & DIRECȚIE

Explorați starea voastră de ființă și descoperiți adevăratele voastre dorințe. Stabiliți un drum clar către o viață mai împlinită, ghidată de scop și pasiune.

DEPĂȘIREA BARIERELOR

Eliberați-vă de convingerile și temerile care vă limitează. Obțineți strategii pe care le puteți aplica pentru a depăși obstacolele și pentru a vă încuraja creșterea personală profundă.

CULTIVAREA ABUNDENȚEI

Accesați abundența, energia și motivația. Învățați tehnici pentru a promova o mentalitate a abundenței și pentru a vă alimenta călătoria spre succes.

INSTRUMENTE PRACTICE

Învățați obiceiuri zilnice testate și adevărate care vă vor ajuta să vă stabiliți și să vă atingeți obiectivele, să vă creați realitatea și să vă prezentați cea mai bună variantă a voastră lumii.

STĂPÂNIREA MENTALITĂŢII

Îți oferă abilitățile necesare pentru a liniști această voce, a elimina distragerea și a dezvolta concentrarea de care ai nevoie pentru a-ți face treaba.

Cine este Răzvan Vasile?

Ce vei învăța?

Prin participarea la acest eveniment vei descoperi abilități esențiale de dezvoltare personală, instrumente și strategii dovedite care te vor permite rapid să depășești cu mult nivelul actual de succes, trecând de la o mentalitate limitatoare la una de creștere.

Dobândești încredere în fiecare aspect al vieții tale și muncii

Spargi barierele limitatoare pentru a crea o viață mai plină de bucurie

Îți atingi obiectivele și proiectele fără amânare

Îmbunătățești claritatea, concentrarea și creativitatea

Transformi relațiile tale personale și de afaceri

Eliminarea oricărei frici, îndoieli sau îngrijorări

Te așteptăm pe 11 noiembrie la Hotel Hilton Garden Inn, București

1 participant

€450

3+ participanți

€350/participant

Rezultatele metodei Mindset Mastery vorbesc de la sine

Creatorul a peste 10 milionari

Omul care a schimbat mii de vieţi

Acoperire 360 de grade în mass-media românească

Transformarea Minţii - Mindset Mastery

Programul Mindset Mastery este o metoda inovatoare concepută special pentru a te ajuta să discerni și să depășești obstacolele mentale și emoționale care îți blochează calea spre succes.

Vei descoperi convingerile profunde care au împiedicat progresul tău și vei dezvolta abilitățile de a le transforma în gânduri și acțiuni constructive și puternice. Prin înscrierea în acest curs, vei dobândi claritate, încredere în sine și determinarea necesare pentru a-ți atinge obiectivele și a îmbrățișa viața la care ai visat mult timp.

Cei 10 stalpi ai fundamentului metodei Mindset Mastery sunt: Iubire și Încredere în Sine, Acceptare, Claritate, Recunoștință, Schimbare, Acțiune, Disciplină, Motivație, Atitudine, Esențialism.

Pregătește-te să-ți eliberezi întregul potențial și să începi o călătorie transformatoare către SINELE TAU autentic şi să îţi dezvolţi următoarele aspecte:

 Identitate personală și Convingeri
Acesta este punctul de plecare de la care devii tot ceea ce ai fost creat să fii.

 Scop și Puncte Forte
Învăță cum să îți identifici scopul în viață și să folosești darurile pe care le ai pentru a-l îndeplini.

 Conștiință și Valori Personale Înalte
Găsește-ți forța de ghidare și învață cum să nu ratezi ceea ce se întâmplă.

 Auto-conducere și Standarde
Conducerea începe cu tine însuți. Standardele sunt modul în care conduci.

 Disciplină, Încredere și Obiceiuri
Învață cum să-ți creezi auto-controlul și să devii cea mai bună versiune a ta.

 Ciclu de Frică și Durere
Frica este principala forță care te va ține departe de destinul tău.

 Ordine, Priorități și Principii
Universul are o modalitate de a face lucrurile care nu se schimbă, iar ordinea pe care o creăm în viața noastră determină creșterea noastră.

 Perspectivă și Atitudine
Viața îți pune întrebarea: “Ce vezi?” Învață să vezi perspectiva si oportunitatea cu nivelul cel mai înalt.

 Alineamente
Cum, unde și cu cine ne construim viață va modela viața noastră mult mai mult decât ceea ce facem. Învață să te conectezi cu tot ce este în jurul tău într-un mod care duce la creștere.

 Motivație
Învață diferența dintre motivație și voință pentru a deveni stăpân pe tine însuți.

 Concentrare
Este puterea care amplifică fiecare abilitate pe care o ai.

 Gestionarea Timpului
Învață cum să obții cel mai mult din fiecare moment pentru a obține cel mai mult în viața ta.

Personal, acest program mi-a schimbat cu adevărat viața. Dă-i o șansă sinceră metodei Mindset Mastery, școala de 7 luni de transformare a minții.