Razvan Vasile – Life and Succes Coach

Razvan Vasile Logo

Curs Mindset Mastery

Transformarea Mintii

"Cum sa-ti eliberezi potentialul si sa traiesti viata pe care o meriti"
cu Razvan Vasile

Te-ai simtit vreodata prizonier in propria minte? E timpul sa eliberezi aceste limite si sa-ti transformi mintea pentru a trai o viata plina de succes si implinire!

In momentul in care intelegi ca tot ce ai atras in jurul tau, in viata ta si in relatiile tale este consecinta gandurilor tale si a perceptiilor tale, devii cu adevarat stapânul propriului tau destin, pentru ca iti dai seama ca gandurile iti genereaza emotiile, mai apoi comportamentele. Experientele tale neechilibrate, negative sau pozitive se vor transforma in credinte, sau, altfel spus, filtre prin care poti sa creezi din nou si din nou aceeasi realitate cu acelasi tip de experiente reactionand in acelasi fel.

Razvan Vasile a primit premiul pentru "Personalitatea inspirationala a anului in educatia tinerilor" - 2023

Curs Mindset Mastery

Poti obtine aproape orice iti doresti atunci cand transformi felul in care gandeste mintea ta

Tu iti creezi in mod constant propria ta realitate si co-crezi toate evenimentele care ti se intampla. Esti singura persoana responsabila pentru tot ce se intampla in viata ta. Poate fi greu de integrat acest fapt: ca responsabilitatea este numai a ta, dar acesta este adevarul.

Cursul “MINDSET MASTERY – TRANSFORMAREA MINTII” te va invata cum sa incepi sa iei decizii pentru binele tau adevarat si sa eviti cercul vicios al actiunilor fara sens .

• Vei invata cum sa scapi de convingerile limitative care iti guverneaza sentimentul de nesiguranta si sa le eliberezi pentru a-ti crea noi directii in viata.

• Vei descoperi tehnicile de crestere a increderii in tine si de infruntare a fricilor pentru a-ti construi o baza solida in dezvoltarea personala si pentru a te simti bine in propria ta piele.

• Vei dobandi puterea de a te elibera de tot ceea ce nu-ti mai este de folos, de trecut, de regrete, resentimente, vinovatie si emotii negative, pentru a trai in sfarsit viata pe care o meriti.

• Vei invata cum sa-ti dai voie sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, fara a te lasa prins intr-o cursa continua

• Vei invata cum sa-ti hranești mintea cu gânduri pozitive și să scapi de gandurile negre, ingrijorari si scenarii absurde care iti saboteaza progresul.

• Vei invata cum sa scapi de starea de suferinta din stresul zilnic si sa obtii echilibru mental si emotional, pentru a trai o viata mai sanatoasa si mai fericita.

Transformarea TA poate incepe acum!

CURSUL MINDSET MASTERY - TRANSFORMAREA MINTII este pentru tine daca iti doresti:

• sa incepi sa iei decizii pentru binele tau adevarat si sa eviti permanentele amanari

• sa scapi de convingerile limitative care iti guverneaza sentimentul de nesiguranta si sa le eliberezi pentru a-ti crea noi directii in viata

• sa lucrezi mai mult pe tema sigurantei si a increderii in puterea ta personala, astfel incat sa te simti bine in propria ta piele

• sa ai puterea sa te eliberezi de tot ceea ce nu-ti mai e de folos, de trecut, de regrete, resentimente, vinovatie, emotii negative pentru a trai in sfarsit viata pe care o meriti

• sa-ti dai voie sa te relaxezi in sfarsit, iar munca fara oprire sa devina o amintire

• scenariile dureroase din trecutul tau si gandurile anxioase legate de viitor sa-ti devina necunoscute

• sa nu-ti mai hranesti mintea cu ganduri negative, ingrijorari si scenarii absurde

• sa scapi de starea sustinuta de stres si ingrijorare, de numeroasele dezechilibre ce duc la tensiuni, insomnie, neliniste, epuizare si boli

• sa-ti dai voie sa visezi la ceea ce-ti doresti, fara a gandi ca este gresit, ca e greu, scump, prea obositor si ca oricum sunt sanse mici sa reusesti

• sa incepi a comunica ceea ce simti si a te deschide fara teama de a fi judecat

• sa alegi sa iesi din acea zona de confort care-ti da falsul sentiment de siguranta, desi realitatea este altfel

• sa te poti ierta mai usor, pe tine si pe ceilalti, pentru ceea ce consideri ca a fost gresit

• sa accepti ca stai pe loc datorita atasamentelor, fricilor si blocajelor create in copilarie

• sa accepti ca frica de a ramane singur este o credinta preconceputa, adesea nejustificata sau exagerata

• sa fii respectat si apreciat pe masura muncii depuse si sa invingi teama ca NU vei gasi ceva mai bun si ca trebuie sa o iei DIN NOU de la capat

• sa eviti a-ti mai cufunda furia, tristetea si nelinistea in placeri de moment, cum ar fi mancat compulsiv, alcool, tutun, dulciuri in exces si altele, mai exact sa te opresti in a gasi in adictii rezolvarea problemelor

• sa renunti la nevoie de a te razbuna, de a invinovati si de a barfi

0 +
ANI DE MENTORING PENTRU COPII SI ADULTI
0 +
OAMENI ANTRENATI DIN TOATA LUMEA
0 +
COMPANII PARTENERE
0
PREMII CASTIGATE

Poti sa-ti rescrii realitatea si sa o faci asa cum iti doresti

Singura intrebare este:
CAND VREI SA INCEPI TRANSFORMAREA?

Ce crezi ca se intampla daca NU iti modifici filtrele, credintele si perceptiile de baza?

Vei renunta sa te invarti in cerc si sa creezi aceeasi si aceeasi realitate, avand acelasi tip de experiente din nou si din nou si din nou…

Secretul este sa inveti sa iubesti toate experientele pozitive si negative, sa le pui in echilibru in mintea si inima ta, ca sa poti sa iesi din rotita aceasta care se invarte la infinit. Doar iesind din ea poti sa creezi altceva cu impact mai mare si care sa te implineasca.

Tot ce ai in interiorul tau este si in exteriorul tau adica vei crea cu gandurile si emotiile tale in lumea fizica aceeasi poveste pe care o simti in corpul tau si ti-o spui in mintea ta.

⭐ Poti obtine aproape orice iti doresti atunci cand transformi felul in care gandeste in mintea ta. ⭐

Pentru ca tu sa-ti asumi mai mult cine esti cu adevarat si ca sa-ti cresti puterea de manifestare si de influenta trebuie sa intelegi cum sa controlezi principiile dupa care functioneaza Universul si mintea umana. Daca le cunosti si ti le insusesti, iar mai apoi le aplici zilnic in existenta ta, aceste principii iti dau putere si iti dau cadrul sa creezi viata pe care ti-o doresti.

Primul principiu si cel mai important este ca: tu iti creezi in mod constant propria ta realitate si co-creezi toate evenimentele care ti se intampla. ✔

Tu esti singura persoana responsabila pentru tot ce se intampla in viata ta. Ceilalti chiar nu au nicio responsabilitate? Poate fi greu de integrat acest fapt ca responsabilitatea este numai a ta dar… acesta este adevarul.

🟡 In momentul in care intelegi ca tot ce ai manifestat in jurul tau, in viata ta si in relatiile tale este consecinta gandurilor tale si a perceptiilor tale, devii cu adevarat stapânul propriului tau destin, pentru ca iti dai seama ca gandurile îti genereaza emotiile, mai apoi comportamentele.

🟡 Acele ganduri pe care le urmezi, care trec cel mai frecvent prin mintea ta, se manifesta cel mai puternic in realitatea ta fizica si ca atare: Tot ce se intampla in viata ta este creatia ta.

🟡 Cineva din afara ta nu este vinovat sau cauza experientelor tale din trecut, prezent sau viitor prin care treci in această viata terestra.

🟡 Experientele tale neechilibrate, negative sau pozitive se vor transforma in credinte sau altfel spus filtre prin care poti sa creezi din nou si din nou aceeasi realitate cu acelasi tip de experiente, reactionand in acelasi fel.

Ce crezi ca se intampla daca nu iti modifici filtrele, credintele si perceptiile de baza?

Te vei invarti in cerc si vei crea aceeasi si aceeasi realitate, vei avea acelasi tip de experiente din nou si din nou si din nou…

Dar poti sa transformi aceasta poveste si ca sa descoperi si mai mult acest principiu conform caruia tu iti co-creezi fiecare aspect al vietii tale da-mi voie sa-ti prezint si ce spune stiinta:

Exista cateva studii in domeniul psihologiei si neurostiintei prin care s-a dovedit ca gandurile si emotiile unei persoane emit vibratii si creeaza in jurul ei un camp energetic. Acest camp a putut fi fotografiat utilizand metoda Kirlian.

ℹ Cercetatorii au observat ca persoanele care aveau furie, de exemplu, atrageau persoane cu acelasi tip de emotii precum si contexte in care sa isi manifeste furia. Cu cat acea emotie era mai puternica, cu atat atrageau mai mult acele contexte prin energia transmisa in exterior.

Tristetea este o alta emotie ce poate atrage evenimente si oameni care o recreeaza.

De ce se intampla asta? Pentru ca emotiile si gandurile tale sunt o energie puternica ce afecteaza si determina oamenii pe care ii atragi in viata ta precum si evenimentele pe care le traiesti.

Modul in care ai perceput evenimentele din copilarie, emotiile, gandurile pe care le ai de fapt iti determina realitatea.

ℹ Daca TU iti creezi realitatea prin gandurile tale si folosesti instrumente prin care poti sa schimbi vibratia lor, asta inseamna ca TU poti sa-ti rescrii realitatea de acum si sa o faci asa cum iti doresti.

⚠ Intrebarea este: Tu cand vrei sa incepi transformarea?

Portofoliu personal

Rezultatele lui Razvan Vasile

Contact

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa va raspundem la orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati prin urmatorul formular.

Contact Form Demo