Razvan Vasile – Life and Succes Coach

Razvan Vasile Logo

Razvan Vasile

Despre cursurile MBAKids Academy pentru copii

La MBAKids Academy educam copiii spre viitor facandu-i sa inteleaga ca pentru a putea schimba lumea, mai intai trebuie sa o inteleaga.

Academia MBAKids este noul fenomen al educatiei din Romania, noua referinta in dezvoltarea personala a tinerilor conform rezultatelor dovedite si a presei. MBAKids este un concept unic, un proiect de tara despre mentalitatea succesului la copii si despre pregatirea liderilor de maine. Este singura academie de MBA pentru copii din Romania, premiata la finalul anului 2022 ca “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii”.

Scoala traditionala pregateste copiii pentru trecut. Copiii au nevoie de educatie complementara 100% orientata spre viitor pentru a fi echipati cu toate abilitatile necesare pentru succes. Copiii au nevoie de o componenta educationala moderna, de tip MBA, prin care sa invete cum sa invete, sa citeasca eficient, sa comunice, sa identifice oportunitati, sa-si controleze emotiile, sa gestioneze banii si o afacere si, nu in ultimul rand, cum sa-si formeze o mentalitate si atitudine de lider, de succes.

Toate cursurile MBAKids sunt concepute pentru a reduce discrepantele existente intre cunostintele predate in scoala si cerintele realitatii actuale si ale viitorului. Predam Mentalitate de crestere, Leadership, Restart in Gandire, Inteligenta emotionala, Educatie financiara, Antreprenoriat, De la idee la startup, Tehnici de Negociere, Marketing & PR, Arta Comunicarii & Dictie, Vorbit in Public, Eticheta & Bune Maniere.

Conceptul MBAKids a fost realizat tinand cont de cerintele viitorului si de punctele forte ale sistemelor educationale din Australia, Anglia si Singapore, recunoscute global pentru rezultate exceptionale in domeniul educatiei.

• Cresterea increderii in sine (incredere, dezvoltare, invatare)

• Dezvoltarea abilitatilor sociale (abilitati sociale, interactiune, prieteni)

• Imbunatatirea performantei scolare (performanta scolara, invatare, succes)

• Dezvoltarea abilitatilor de comunicare (comunicare, exprimare, ascultare)

• Intelegerea si gestionarea emotiilor (emotii, control, intelegere)

Razvan Vasile, alaturi de MBAKids a primit premiul pentru "Cel mai complex program de tip MBA din Romania" - 2022

Razvan Vasile a primit premiul pentru "Personalitatea inspirationala a anului in educatia tinerilor" - 2023

Viziunea MBAKids

Dorinta mea este de a face academia MBAKids o voce puternica a unei noi abordari, necesare, in educatia copiilor. Am avut nevoie de 16 ani de mentoring voluntar pe multe continente pentru ca la final de an 2022 sa infiintez prima academie de MBA pentru copii din Romania. Dupa nici 2 luni de la lansare, moment in care am decis sa oferim burse sociale gratuite copiilor cu potential, dar fara posibilitati materiale, academia MBAKids a devenit conform presei, noul fenomen si noua referinta in educatia copiilor. Chiar daca stim ca mai este mult pana departe, aceste aprecieri ne-au dat o si mai mare motivatie. Exact ca la o avalansa de zapada, micul bulgare se va transforma intr-un final intr-un mare bulgare de rezultate de amploare pentru copii, cu efecte pozitive pe masura. MBA, Master of Business Administration, inseamna pe scurt gestionarea la superlativ a unei afaceri. Astfel, vom educa copiii financiar, le vom detalia arta antreprenoriatului, a negocierii, a pornirii unui startup de la idee la exit si listare pe bursa, impactul marketingului, a comunicarii si PR-ului. Deoarece gestionarea unei afaceri si succesul acesteia depinde in mod direct de o gestionare perfecta a atitudinii, emotiilor, gandurilor, cuvintelor, obiectivelor (iar lista este foarte lunga), am introdus in pachetul de MBA si cursuri de mentalitate de crestere, leadership, detox emotional, inteligenta emotionala, public speaking, eticheta si bune maniere. Am obtinut un pachet MBA perfect echilibrat in tot ceea ce inseamna succesul in viata si cariera copiilor.

Personal, imi doresc sa am un microfon si un loc de unde sa pot spune ca toate generatiile actuale si viitoare de copii au nevoie de acces la o educatie orientata spre viitor, la o infuzie de mentalitate de succes, la dezvoltarea unei atitudini de lider, la inteligenta emotionala, precum si la primirea unei educatii financiare si antreprenoriale de baza. Toate acestea vor oferi copiilor un mindset solid si o intelegere aferenta a ceea ce reprezinta dezvoltarea personala.

Pe scurt, misiunea noastra este pregatirea copiilor spre viitor, crearea unui mindset de lider si reducerea ratei de depresie in randul acestora datorita bullying-ului si cyberbullying-ului (Romania este #3 in UE).

Aparitiile media ale lui Razvan Vasile

Portofoliu personal

Rezultatele lui Razvan Vasile

Blog

Vezi ultimele articole

De la pasiune, la proiect de tara – MBAKids, cel mai complex program MBA pentru copiii din Romania in educatie de afaceri si dezvoltare personala – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy
12May

De la pasiune, la proiect de tara – MBAKids, cel mai complex program MBA pentru copiii din Romania in educatie de afaceri si dezvoltare personala – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy

Academia MBAKids este un concept unic, un proiect de tara despre mentalitatea succesului si pregatirea liderilor de maine, copiii de azi. De saptamani…

MBAKids, noul fenomen in educatia de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes si leadership in Romania – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy
12May

MBAKids, noul fenomen in educatia de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes si leadership in Romania – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy

Interviul de azi a fost unul special prin unicitatea intentiilor impartasite de Razvan Vasile, Presedinte si CEO al MBAKids Academy. MBAKids este un…

Contact

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa va raspundem la orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati prin urmatorul formular.

Contact Form Demo (#3)