Razvan Vasile – Life and Succes Coach

Razvan Vasile Logo

Razvan Vasile - Life & Success Coach

Provocarile majore ale companiilor in dezvoltarea angajatilor

Ce se intampla daca-i instruim pe salariati si apoi ei pleaca? Nu o sa insist insa pe acest aspect. Intrebarea este: dar ce se intampla daca nu ii instruim si ei raman? Ceea ce vreau sa accentuez este faptul ca dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor a fost si ramane un subiect sensibil pentru departamenul de resurse umane.

Personal nu fac o separare totala a dezvoltarii personale de dezvoltarea profesionala, intrucat cele doua se completeaza si se sustin reciproc.

Totodata, vreau sa va fac cunoscute cele doua provocari majore cu care se confrunta companiile cand este vorba de dezvoltarea angajatilor, pe contul si cheltuiala companiilor. Provocarea apare, pe de o parte, atunci cand nu se stie care va fi output-ul de care va beneficia compania dupa ce investeste o anumita suma de bani si timp in dezvoltarea unui angajat, fie ca vorbim de dezvoltarea profesionala sau de cea personala. Pe de alta parte, provocarea poate aparea si atunci cand angajatii considera ca nu au nevoie de dezvoltare si, chiar daca merg la anumite sesiuni de training, o fac de dragul prezentei, din cauza ca sunt fortati de imprejurari si nici macar nu incearca sa beneficieze (ca sa nu spun, sa profite) de investitia pe care o face angajatorul in persoana lor.

Clarificand care sunt provocarile, va invit sa ne concentram pe ceea ce ar trebui sa faca companiile pentru a se mandri si bucura de oameni bine pregatiti atat din punct de vedere al carierei, cat si pentru provocarile zilnice de la serviciu si de dupa acesta, pentru ca “there is life after work”, totusi, care, vrem noi sau nu vrem, ne influenteaza viata profesionala.

Razvan Vasile a primit premiul pentru "Personalitatea inspirationala a anului in educatia tinerilor" - 2023

Razvan Vasile - Life & Succes Coach

Este in natura noastra umana sa evoluam si sa ne transformam in sens pozitiv

Un program de dezvoltare personala si de formare profesionala trebuie sa fie pe lista de prioritati a fiecarei companii. Acest program poate fi adaptat in functie de marimea, nevoile si bugetul firmei. Nu exista o formula magica care sa indice structura optima a unui astfel de program, dar cu certitudine, daca pornim de la ideea ca investitia in dezvoltarea angajatilor duce la cresterea implicarii si la o productivitate mai mare, lucrurile se vor indrepta mereu in directia corecta pentru companie.

Un concept pe care trebuie sa il aiba in minte managementul atunci cand planifica un program de dezvoltare a angajatilor, este ca atunci cand te dezvolti ca persoana, poti sa muncesti eficient si sa traiesti fericit atat la munca, cat si in viata particulara. De fapt, acest mesaj, direct sau indirect, trebuie transmis si angajatilor companiei pentru ca acestia sa vada beneficiile implicarii intr-un astfel de program. Un adevarat manager nu trebuie sa stea cu ochii in patru ca sa sesizeze mesajele subtile pe care le transmit angajatii ca sa-si dea seama ca rezultatele nu sunt in acord cu obiectivele companiei. Cei mai banali indicatori si indicatorii necesari pentru a lua o decizie in privinta instruirii angajatilor. De regula, productivitatea scazuta si realizarea cu dificultate a obiectivelor este direct legata fie de lipsa de motivare, care presupune in continuare interventia din partea companiei pe partea de dezvoltare personala, fie de nevoia de instruire (initiala sau periodica), care are de a face cu dezvoltarea profesionala.

In procesul de identificare si planificare a dezvoltarii angajatilor, nu uitati de cel mai important element: angajatii. Sa tineti cont si de ceea ce isi doresc si ei, astfel incat planurile pe care le faceti sa fie congruente cu planurile lor. Doar asa rezultatele a ceea ce va propuneti pot fi pe masura asteptarilor. Porniti de la ideea ca este in natura noastra umana sa evoluam si sa ne transformam in sens pozitiv.

Beneficiile investirii in dezvoltarea competentelor si aptitudinilor personale si profesionale ale angajatilor sunt inestimabile, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung.

0 +
ANI DE MENTORING PENTRU COPII SI ADULTI
0 +
OAMENI ANTRENATI DIN TOATA LUMEA
0 +
COMPANII PARTENERE
0
PREMII CASTIGATE

CURSURILE OFERITE DE RAZVAN VASILE PENTRU COMPANII

In spatele oricarei companii de succes se afla anumite valori, o viziune clara, obiective bine stabilite si nu in ultimul rand oameni bine pregatiti in domeniul lor de activitate si ECHIPE PERFORMANTE.

Oamenii fiecarei organizatii reprezinta nucleul sau mai bine spus “inima” acesteia, astfel incat pentru bunul mers si succesul afacerii, orgnizatiile trebuie sa se asigure de pregatirea capitalului uman si sa investeasca constant in dezvoltarea celei mai importante resurse din companie, oamenii.

Orice companie isi doreste cat mai multi clienti multumiti de serviciile sau produsele pe care le ofera. Prin urmare, pentru a avea clienti multumiti, o companie trebuie sa aiba in primul rand oameni/angajati multumiti. Si cum pot fi multumiti angajatii?

Oferindu-le resursele necesare dezvoltarii lor in cadrul companiei, astfel incat sa-si doreasca sa contribuie si sa se implice cat mai mult in evolutia si performanta afacerii.

Pe langa beneficiile mentionate, trebuie precizat si faptul ca training-urile sunt o investitie eficienta, deoarece ofera angajatilor o pregatire si asimilarea unor informatii valoroase intr-un timp relativ scurt. Odata aplicate aceste noi cunostinte in cadrul organizatiei, aduc rezultate si o dezvoltare pe termen lung.

Compania noastra aduce o viziune moderna asupra procesului de invatare, punand accentul pe beneficiile utilizarii invatarii active prin exercitii si modelare comportamentala.

Programele de training au o abordare interactiva, sunt personalizate si adresate cerintelor unice, viziunii si obiectivelor organizationale ale fiecarui client in parte.

Multitudinea de probleme si situatii pe care le intalnim atat in viata profesionala cat si in viata personala pot determina dezechilibre care ne afecteaza evolutia.

Confruntati cu acestea, de la lipsa timpului liber la teama de a ne adresa direct unei audiente sau de la perpetuarea starilor conflictuale la esuarea intr-un proces de negociere, avem nevoie de modele de comportament care sa ne asigure un parcurs cat mai armonios si performant.

🟡 CURS Dezvoltarea abilitatilor manageriale si de leadership

Este un firesc al naturii umane sa caute modele comportamentale in persoane pe care sa le urmeze, care inspira incredere si siguranta. In mare masura este un talent natural al oamenilor de a fi lideri.

Insa, calitatile individuale de leadership pot fi imbunatatite. Cursurile noastre isi propun sa va ajute sa gasiti raspunsurile si modalitatile cele mai potrivite de dezvoltare a calitatilor de lider.

🟡 CURS Comunicare si public speaking

Unii reusesc sa comunice mai eficient, altii mai putin. Ne putem insa insusi tehnici pe care sa le aplicam pentru a reusi sa transmitem un mesaj cat mai apropiat de ceea ce dorim de fapt – sa comunicam mai eficient.

Cursul este destinat organizatiilor, dar si tuturor celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de comunicare – sa comunice mai eficient si cu rezultatele dorite.

🟡 CURS Dezvoltare personala si dezvoltarea echipelor

Cu totii ne dorim sa imbunatatim anumite aspecte pe plan personal sau in relatie cu colegii nostri, dar diferentele dintre noi sunt de multe ori bariere in fata acestui obiectiv.

Programele se adreseaza organizatiilor cu echipe in formare sau care resimt nevoia consolidarii relatiilor dintre membrii ei precum si tuturor persoanelor care sunt preocupate de echilibrarea vietii profesionale cu cea personala.

🟡 CURS Abilitati de lucru in echipa

Cursuri care ii invata pe angajati cum sa lucreze eficient in echipa, sa isi dezvolte abilitatile de colaborare si sa isi imbunatateasca performanta in cadrul echipei.

🟡 CURS Gestionarea stresului si a echilibrului intre viata personala si cea profesionala

Cursuri care ajuta angajatii sa isi dezvolte abilitati de gestionare a stresului si sa găsească un echilibru intre viata personala si cea profesionala.

🟡 CURS Vanzari, negociere si customer care

Eficienta fortei de vanzari joaca un rol esential in succesul sau esecul comercial al companiei. Cresterea volumului de vanzari, realizarea sau depasirea target-urilor de vanzari este foarte importanta pentru dezvoltarea companiei.

In acelasi timp si clientii sunt foarte importanti si construirea si mentinerea unei relatii cat mai bune cu ei este vitala pentru cresterea afacerii. Aceste cursuri va ajuta sa intelegeti si sa imbunatatiti aceste aspecte.

🟡 CURS Inovatie si creativitate

De multe ori cadem in capcana de a crede ca a fi creativ inseamna sa creezi arta. Pictorii, sculptorii, compozitorii nu sunt singurii care pot crea.

Rezolvarea problemelor intr-o organizatie, gasirea de solutii noi implica de asemenea capacitatea noastra creativa si fiecare putem fi mai creativ. Cursurile sunt adresate organizatiilor in dezvoltare sau care doresc stimularea mediului organizational spre dezvoltare continua.

🟡 CURS Management financiar

Cu totii ne dorim ca forta de vanzari sa inteleaga si care este importanta fluxului monetar si rentabilitatea pentru companie. Sa constientizeze rolul lor in a identifica si in a vinde clientilor cu un profil financiar sigur.

Cursurile va ajuta sa intelegeti cum functioneaza finantele, necesitatea colaborarii intre financiar si vanzari pentru a va asigura ca organizatia va avea vanzari profitabile.

🟡 CURS Diversity, equity, and inclusion

Cursuri care ii ajuta pe angajati sa inteleaga importanta diversitatii, echitatii si incluziunii in locul de munca si sa isi dezvolte abilitatile de a lucra cu oameni din diverse culturi si medii.

O companie trebuie sa-si cunoasca foarte bine punctele slabe si care sunt cele mai importante nevoi pe care le are, astfel incat printr-un program de training sa-si imbunatateasca aceste slabiciuni si sa se focuseze pe acele nevoi care sa-i imbunatateasca performanta si rezultatele. Este bine sa se faca inainte o analiza detaliata de catre o firma de training specializata si numai apoi sa se propuna programele de dezvoltare in functie de nevoile fiecarei echipe, departament. 

Beneficiile cursurilor pentru Angajati

Imbunatatirea abilitatilor si competentelor

Cursurile de dezvoltare ofera angajatilor oportunitatea de a invata si a-si imbunatati abilitatile si competentele intr-un anumit.

Cresterea satisfactiei in munca

Cursurile de dezvoltare pot imbunatati satisfactia angajatilor prin dezvoltarea abilitatilor si competentelor si cresterea increderii in sine.

Mai multa incredere in performanta

Cursurile de dezvoltare pot ajuta angajatii sa aiba mai multa incredere in propriile abilitati si performanta, ceea ce poate duce la o crestere a eficientei si a productivitatii in munca.

Oportunitati de networking

Cursurile de dezvoltare ofera angajatilor oportunitati de a intalni si a se conecta cu alti profesionisti din domeniul lor, ceea ce poate duce la noi oportunitati de afaceri si dezvoltare profesionala.

Beneficiile cursurilor pentru Companii

Imbunatatirea performantei angajatilor

Cursurile de dezvoltare pot ajuta companiile sa isi imbunatateasca performanta angajatilor prin cresterea competentelor si abilitatilor acestora.

Cresterea productivitatii

Cursurile de dezvoltare pot contribui la cresterea productivitatii angajatilor prin imbunatatirea abilitatilor si competentelor si prin cresterea motivatiei si satisfactiei in munca.

Reducerea costurilor de formare

Cursurile de dezvoltare pot ajuta companiile sa isi reduca costurile de formare prin oferirea de programe de formare personalizate care se concentreaza pe nevoile specifice ale companiei.

Retentia angajatilor

Cursurile de dezvoltare pot ajuta la retentia angajatilor prin cresterea satisfactiei lor in munca si prin oferirea de oportunitati de dezvoltare profesionala.

Consolidarea brandului

Companiile care ofera cursuri de dezvoltare si investesc in dezvoltarea angajatilor lor isi pot consolida brandul si reputatia in industria lor, atragand astfel mai multi candidati talentati si interesand mai multi clienti.

Imbunatatirea comunicarii si colaborarii

Cursurile de dezvoltare pot ajuta la imbunatatirea comunicarii si colaborarii intre angajati si departamente, prin dezvoltarea abilitatilor interpersonale si de lucru in echipa.

Inovatia si adaptabilitatea

Cursurile de dezvoltare pot ajuta companiile sa isi dezvolte cultura inovatiei si sa isi pregateasca angajatii sa se adapteze la noile tehnologii si schimbari in industrie.

Cresterea satisfactiei clientilor

Cursurile de dezvoltare pot contribui la imbunatatirea satisfactiei clientilor prin cresterea performantei angajatilor si dezvoltarea abilitatilor de relationare cu clientii.

Cresterea profitului

Imbunatatirea performantei angajatilor prin cursurile de dezvoltare poate duce la cresterea profitului companiei prin cresterea productivitatii, reducerea costurilor si imbunatatirea satisfactiei clientilor.

Portofoliu personal

Rezultatele lui Razvan Vasile

Testimoniale

Ce spun cursantii?

Ana Popescu

Participarea la aceste cursuri a fost una dintre cele mai transformative experiențe ale vieții mele. Am învățat instrumente și tehnici practice pentru a-mi înțelege mai bine propriile nevoi, valori și obiective. Cursul m-a ajutat să-mi dezvolt încrederea în mine și să iau decizii mai înțelepte în diferite aspecte ale vieții mele. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și exploreze potențialul și să-și îmbunătățească viața personală și profesională.

Andrei Ionescu

Această experiență de dezvoltare personală a fost o călătorie emoțională și spirituală incredibilă. Cursul m-a ajutat să-mi înțeleg trecutul, să-mi accept și să-mi vindec rănile și să-mi dezvolt încrederea în mine. Am descoperit tehnici puternice de gestionare a stresului și de creștere a rezilienței. Recomand cu tărie acest curs tuturor celor care caută transformare și autodescoperire.

Maria Popa

Este o experiență revelatoare. Am dobândit o înțelegere mai profundă a propriilor limite și resurse, am învățat cum să-mi stabilesc obiective realiste și să-mi gestionez timpul și prioritățile. Am descoperit și am dezvoltat noi abilități, iar acum mă simt mai încrezător și mai pregătit să fac față provocărilor vieții. Recomand acest curs cu căldură oricui dorește să-și exploreze potențialul și să-și îmbunătățească abilitățile personale și profesionale."

Robert Popovici

Acest curs de dezvoltare personală a depășit cu mult așteptările mele. Am învățat tehnici puternice de comunicare și relaționare, care mi-au îmbunătățit relațiile personale și profesionale. Am descoperit, de asemenea, importanța autocunoașterii și a găsirii unui echilibru între diferitele aspecte ale vieții mele. Cursul mi-a deschis ochii și inima și m-a inspirat să mă dezvolt continuu. Recomand cu entuziasm acest curs tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare.

Laura Mihăescu

Participarea la acest curs a fost o experiență cu adevărat transformațională. Am dobândit o înțelegere mai profundă a propriei mele valori și am învățat cum să-mi aliniez acțiunile cu acestea. Cursul m-a ajutat să-mi descopăr autenticitatea și să-mi dezvolt încrederea în mine. Recomand cu căldură acest curs tuturor celor care doresc să-și exploreze potențialul și să trăiască o viață autentică și plină de satisfacții.

Blog

Articolele de Blog ale lui Razvan Vasile

De la pasiune, la proiect de tara – MBAKids, cel mai complex program MBA pentru copiii din Romania in educatie de afaceri si dezvoltare personala – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy
12May

De la pasiune, la proiect de tara – MBAKids, cel mai complex program MBA pentru copiii din Romania in educatie de afaceri si dezvoltare personala – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy

Academia MBAKids este un concept unic, un proiect de tara despre mentalitatea succesului si pregatirea liderilor de maine, copiii de azi. De saptamani…

MBAKids, noul fenomen in educatia de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes si leadership in Romania – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy
12May

MBAKids, noul fenomen in educatia de afaceri pentru copii, aduce o infuzie de mentalitate de succes si leadership in Romania – interviu cu Razvan Vasile, CEO MBAKids Academy

Interviul de azi a fost unul special prin unicitatea intentiilor impartasite de Razvan Vasile, Presedinte si CEO al MBAKids Academy. MBAKids este un…

Contact

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau doriti sa va raspundem la orice alte intrebari, va rugam sa ne contactati prin urmatorul formular.

Contact Form Demo